Uitgelicht

   

  Meerouderschap en draagmoederschap half geregeld

  Meeroudergezinnen en draagmoederschap zullen worden geregeld in de wet. Kinderen kunnen dan maximaal vier ouders hebben en niet-biologische ouders kunnen deelgezag krijgen (geen volledig gezag) en er moet al vóór de geboorte helder zijn wie de ouders zijn. Afspraken tussen draagmoeder en wensouder moeten al voor de zwangerschap worden vastgelegd en aan de rechter voorgelegd. COC Nederland is ongerust over de nieuwe constructie, want het zijn halve maatregelen waar veel mensen absoluut niet beter van worden. Lees meer op de website van COC Nederland.


  Nieuw interieur

  Het interieur van ons COC heeft een flinke update gekregen: heel veel nieuwe meubels, maar vooral veel meer kleur en licht! Met dit nieuwe interieur kunnen we nóg beter die fijne en comfortabele plek voor al die mooie groepen mensen zijn. Kom snel eens kijken!

    

    


   Roze Zaterdag 2021 in Rotterdam

  We mogen het eindelijk vertellen! Precies twintig jaar na Roze Zaterdag en precies twintig jaar na de openstelling van het huwelijk organiseert Rotterdam weer het Roze Jaar en Roze Zaterdag in 2021! Tijdens de Pride week in 2021 is het zover! In 2020 organiseert Leeuwarden de Roze Zaterdag en we wensen de organisatie van Roze Zaterdag 2020 succes met alle voorbereidingen!


  COC Rotterdam informatie


  Als je een gesprek wilt, kun je een afspraak maken door te bellen met het secretariaat van COC Rotterdam 010-4141555. Dat kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 13u30 en 16 uur. Ook kun je mailen met advies@cocrotterdam.nl.

  De afspraak wordt in principe gemaakt voor de maandagavond. De gesprekken vinden plaats in het pand van COC Rotterdam aan de Schiedamsesingel 173.